Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Kategóriák

Plum kézkrémek

Plutect Dual munkavégzés előtti bőrvédő krém megelőzi a bőr kiszáradását és a bőrkárosító anyagok beivódását vizes és olajos bázisú szennyeződéseket is taszító védőkrém kiszerelés: 100 ml tubus (PL...
Kategória Termékkategóriák Plum kézkrémek
Cikkszám PL2541
Plutect Dual munkavégzés előtti bőrvédő krém megelőzi a bőr kiszáradását és a bőrkárosító anyagok beivódását vizes és olajos bázisú szennyeződéseket is taszító védőkrém kiszerelés: 100 ml tubus (PL2541) és 0,7 l utántöltő (PL2503) Handy Plus munkavégzés utáni bőrápoló krém regenerálja a bőrt, helyreállítva természetes folyadék- és zsírtartalmát normál és száraz bőrre is ajánlott bőrkondícionáló védőkrém kiszerelés: 50 ml (PL2902) és 200 ml tubus (PL2901), 0,7 l utántöltő (PL2903) Plutect Care bőrvédő és bőrápoló (előtti+utáni) krém kettős hatású, ipari szennyeződések ellen védő- és bőrregeneráló ápoló krém egyben kiszerelés: 250 ml tubus (PL2965) és 1 l utántöltő (PL2963)

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Csele Trade Kft. Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Csele Trade Kft. Csapata