Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Kategóriák

CleanSpace EX légzésvédő 1xP3 filterrel

Forradalmi ventilátoros légzésvédő. A szűrőrendszer minden belégzésnél aktiválódik, de engedi a szabad kilégzést. Könnyen használható és nem okoz kényelmetlenséget. Nincsenek tömlők vagy nehéz akkumul...
Kategória Termékkategóriák CleanSpace EX légzésvédő 1xP3 filterrel
Cikkszám 0706016599999
Márka Clean Space
Forradalmi ventilátoros légzésvédő. A szűrőrendszer minden belégzésnél aktiválódik, de engedi a szabad kilégzést. Könnyen használható és nem okoz kényelmetlenséget. Nincsenek tömlők vagy nehéz akkumulátorok a derékon. Biztosítja a friss levegőt az egész műszak, és a fizikai erőfeszítés során. Robbanásbiztos kivitel (ICEC és ATEX tanúsítások). • a különleges rendszernek köszönhetően nem fog kellemetlen húzást érezni kilégzéskor • nem vezetnek tömlők a készülékből, így az egy egység nem terheli meg a derekát • az akkumulátor teljesítménye lehetővé teszi, hogy egyetlen feltöltéssel dolgozza végig az egész 8 órás műszakot • a kompakt készülék csupán 500 gramm tömegű • szünet alatt egyszerűen kapcsolja ki a készüléket egyetlen gombnyomással, és ha elfelejti leállítani, fel van szerelve automatikus leállítórendszerrel. • a túlnyomásos légzőkészülék rendelkezik tanúsított P3 TM3 hatékonysággal • és névleges védelmi tényezője 2000 (ellenáll az anyag megengedett expozíciós határértékének 2000-szeresének). A készülék alkalmas a bányászatra - például olaj vagy földgáz - a petrolkémiai iparban vagy a vegyszerek kezelésekor.

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Csele Trade Kft. Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Csele Trade Kft. Csapata